Quick Scan
Making Systems Work
FOR YOU - en snel

Voor succesvolle ondernemers/ZZP-ers die een (te) drukke agenda hebben en tijd, overzicht en consistentie willen creëren, zodat ze relaxed kunnen ondernemen en groeien

  • Ben je een succesvolle kennisondernemer zonder vrije tijd?
  • En wil je graag weten hoe je jouw bedrijf achter de schermen (verder) kan systematiseren, zodat je tijd, overzicht en consistentie kan creëren?
  • Wil je graag snel meters maken en geen maandenlang traject volgen?

Stel je voor dat groeien ook relaxed kan. Zou je dat willen?

In het begin was je blij met elke klant. En nu vraag je je af hoe je nieuwe klanten in je agenda kan proppen.

Succesvol zijn is fijn, maar vraagt ook een andere aanpak.

Wil je een hyper-efficiënt ingericht bedrijf?

  • Wil jij je business (om)bouwen tot een geoliede machine, waarin je zoveel mogelijk taken automatiseert en alleen teamleden inschakelt voor dat wat een mens het allerbeste kan?
  • Wil je heel graag snel meters maken en vooral geen wekenlang traject?
  • Wil je vooral op weg geholpen worden om te voorkomen dat je uren op Google en Youtube moet zoeken naar de juiste stappen en tools?

Dan is deze quick-scan voor jou.

Mini-team – Maxi resultaten

Bouw ook een business die als vanzelf loopt en waar mensen de echte mensenzaken aan toevoegen.

Bespaar energie en tijd die nu in tools en je team gaan zitten, zodat je meer rust en winst creëert. Niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de komende jaren.

Kies en implementeer alleen de juiste tools, zodat je effectief kan automatiseren en uitbesteden en jij meer ruimte en tijd overhoudt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Ontdek nu in een quick-scan welke concrete stappen je nu kan zetten om de uren van je team te minimaliseren en je business processen slim te automatiseren.

Na deze quick-scan heb je:

Quick-Scan Aanvraag: 3 stappen

De investering voor deze quick-scan bedraagt €147,00 excl BTW.

–> Nu tijdelijk tijdelijk €67 ,00 excl BTW.

Betalen

Als je op de knop klikt, ga je naar een betaalpagina in de HowTo Hotspot webshop. Na betaling kom je op de pagina waar je een afspraak kan maken voor je quick-scan.

Plan je afspraak

Je kiest direct een tijdstip wat past in jouw agenda. We reserveren een uur, waarin we de kansen voor jouw business doorspreken.

Beantwoord de vragen

Na het maken van de afspraak ontvang je een e-mail met een aantal vragen. Stuur die uiterlijk 48u voor de afspraak in, zodat ik me goed kan voorbereiden en je het beste advies kan geven.

Ervaringen van klanten

Carmen

Het heeft me vooral geholpen met voor mijzelf een structuur te creëren in wat ik allemaal wilde. Want ik wilde veel te veel en daardoor zag ik door de bomen het bos niet meer. Met als gevolg dat ik helemaal niks meer deed. Of ik deed hap-snap iets, dan weer dit en dan weer dat. Het heeft met opgeleverd dat ik nu eindelijk met mijn nieuwsbrief ben gestart, die ik al een jaar in mijn achterhoofd had.

Roos

Rust en overzicht dat heeft het me gebracht. Ik liep vast in het aanbod. Ik wist globaal wat ik nodig had aan tools dus ben op zoek gegaan; video’s kijken, recensies lezen, rondvragen in groepen. De complexiteit van tools, prijs/kwaliteitverhouding, verschillende functies, ik kwam er niet meer uit.
Maar nu is het gemakkelijk.

Weer volle aandacht voor je klanten?

Implementeer dan structuur en bijbehorende tools zo dat je business

  • op de automatische piloot draait waar het kan
  • teamleden weten wat en wanneer gedaan moet worden
  • dingen consequent en consistent gebeuren

zodat jij rust en overzicht hebt.

In een quick-scan ga ik een uur lang 1-op-1 met jou aan de slag, zodat je op maat advies krijgt.