Groot denken Interview Kimberley van Tol

Neem altijd een grote visie als startpunt met Kimberley van Tol #17

In deze aflevering spreek ik met Kimberley, onderwijskundige, die uitlegt waarom groot denken ook voor beginnend ondernemers belangrijk is.

Zij vertrok voor de liefde naar Canada en werkt vooral met Nederlandse klanten. Dat is volledig online dus. Nou ja, bijna volledig online dan. Je hoort hoe haar klantreis in elkaar zit, welke experts haar ondersteunen en wat nou net niet online is.

Haar visie en gedrevenheid vond ik erg inspirerend en mooi ook om te horen dat ze de e-learning tool die zij haar klanten adviseert ook zelf geïmplementeerd heeft. Net als veel andere ondernemende vrouwen die ik gesproken heb, vindt ze het niet zo belangrijk om onmisbaar te worden in haar business, omdat ze heel graag zelf met haar klanten werkt.

Je vindt Kimberly op de volgende kanalen:

Is er iemand die je graag in deze podcast zou horen, stuur me dan een DM op LinkedIn of Insta.

Ik ben nog op zoek naar vrouwen die een succesvol online business hebben opgebouwd en daarin inmiddels samenwerken met een team. Zoals je weet zijn deze interviews het fundament voor het boek dat ik ga schrijven. En er zijn vast nog meer interessante vrouwen die een mooi bedrijf hebben opgebouwd.

Vond jij deze aflevering interessant voor iemand uit jouw netwerk?
Deel deze aflevering dan gerust met haar of hem.

Vraag je je af of je de juiste toolstack hebt in jouw online business?
Vraag dan een uitgebreide IT review aan.

Geen aflevering missen?

Video

Groot denken Kimberley van Tol
Video afspelen over Groot denken Kimberley van Tol

Transcript

Lorum ipsum..

 

Geef een antwoord