Liesbeth uithol podcast episode 3

Structuur maakt opschalen gemakkelijker met Liesbeth Uithol #3

In deze aflevering heb ik een gesprek met vrouw die in het verleden allerlei bedrijven gehad heeft en nu locatie onafhankelijk werkt, omdat het goud voor haar zit in de keuzevrijheid die het haar biedt.

Ze kiest elke dag weer, lekker aan het werk terwijl ze met de camper door Europa trekt of thuis aan de keukentafel.

Dit is het eerste interview uit een serie gesprekken met succesvolle vrouwelijke online ondernemers, die ons een kijkje achter de schermen van hun business geven.

In gesprek met Liesbeth Uithol

Ze deelt met ons welk dier haar business representeert, waarom ze heel erg fan is van experts, waarom zij iedereen adviseert eerst zelf te proberen hoe iets werkt, hoe ze samenwerkt met haar teamleden, waarom zij uitgewerkte processen belangrijk vindt en wat voor haar het belang van balans in het leven is. 

Mijn conclusie na dit gesprek? 

Je hoeft het dus helemaal niet ingewikkeld te maken aan de achterkant van je business. Maar processen inrichten voor terugkerende activiteiten geeft je houvast om te bereiken wat je wil bereiken.

Als jij je nu afvraagt: “Welke processen zijn in mijn bedrijf eigenlijk belangrijk om goed in te richten? En hoe doe ik dat?”

Dan nodig ik je uit om een quickscan aan te vragen. We kijken dan samen hoe je systemen en processen kan verbeteren, zodat je tijd, overzicht en consistentie kan creëren in jouw business.

Kies Quickscan aanvragen uit het menu of neem contact op.

Geef een antwoord