Podcast Interview Masja Slootweg

Succesvol processen automatiseren met Masja Slootweg #5

De Making Systems Work podcast is er om jou te helpen relaxed te groeien. In deze podcast, episode 5, heb ik een mooi gesprek met Masja Slootweg. Zij is LinkedIn expert en we hebben het over processen automatiseren en waarom het belangrijk is om zelf te weten hoe de tools werken.

Ben je kennisondernemer, zoals trainer, coach, webdesigner of VA, en werk je graag 1-op-1 met klanten?

Luister dan deze aflevering om te horen hoe Masja dat organiseert in haar bedrijf en wat haar drijfveer is om zelf te snappen hoe software werkt.

Ze deelt haar visie op tools, standaardiseren en uitbesteden. Het dier dat haar business representeert is – toeval of geen toeval – al favoriet sinds ze kind was. En je ontdekt hoe zij locatie-onafhankelijk werken een heel andere invulling geeft.

Ook in dit interview hoor je een manier om een online business te organiseren achter de schermen. Hoe zij de samenwerking met haar VA heeft opgezet is, eenvoudig, maar doeltreffend.

Je vindt Masja via LinkedIn of haar website.

Als jij je nu afvraagt hoe je je bedrijf achter de schermen kan versimpelen, waar kansen liggen om tijd, overzicht en consistentie te creëren, dan nodig ik je uit om een quickscan aan te vragen.

We kijken samen hoe je systemen en processen kan verbeteren, zodat je tijd, overzicht en consistentie kan creëren in jouw business.

Kies in het menu Quickscan of neem contact op via e-mail, Insta of LinkedIn.

De podcast voor kennisondernemers met een te volle agenda die tijd, overzicht en consistentie willen creëren in hun business, zodat ze relaxed kunnen groeien. 

Mijn naam is Mirjan van der Meijden van howtohotspot waar Making Systems Work onderdeel van is.

Kijk je liever? Dat kan. Hieronder vind je de video van deze aflevering.

Geef een antwoord