interview Jeanet bathoorn

Eerst kijken waar je tijd laat liggen en wat software kan doen -met Jeanet Bathoorn #7

Tijd besparen met software is een belangrijk thema in deze aflevering, nummer 7.

Mijn gast is Jeanet Bathoorn, en zij legt uit wat automatiseren haar oplevert en hoe het IT landschap in haar business eruit ziet. En hoe zij wegkomt met wat zij schuttingwerk noemt. Maar ook deelt ze hoe je kan leren van andere succesvolle ondernemers, zodat je zelf ook succesvol wordt.

Succes laat sporen na. Dat is wel de grootste take-away die ik meeneem. Naast de missie om meer vrouwen miljonair te laten worden. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word blij als ik hoor dat een groot team niet nodig is om succesvol te ondernemen. Focus op tijd winnen en daarmee geld besparen is ook een mooie. Wel een tegenvaller dat ze geen dier wist te noemen als ‘metafoor’ voor haar bedrijf. Heb jij een suggestie? Deel het met ons 🙂

De Making Systems Work podcast is er om jou te helpen relaxed te groeien. In deze eerste podcast episode vertel ik je waar we het in deze podcast precies over gaan hebben en hoe het jou kan helpen om jouw bedrijf te optimaliseren, productiever en slimmer te werken en dus relaxed te groeien.

Video

Video afspelen

Geef een antwoord