Je bekijkt nu Zo is delegeren gemakkelijker – met Valérie den Haan #37

Zo is delegeren gemakkelijker – met Valérie den Haan #37

Processen standaardiseren is onvermijdelijk als je wil groeien.

Het is alweer even geleden dat ik een interview had met een succesvolle online onderneemster, maar in deze aflevering spreek ik met Valerie die een online reisbureau heeft voor een heel speciale doelgroep, 60 plussers die in een groep op reis gaan.
Ik had nooit zo nagedacht over wat het betekent om een online reisbureau te hebben, maar het is een hele organisatie en de software is natuurlijk belangrijk.

Ze vertelt over haar ambities om de grootste te worden, hoe ze processen wil standaardiseren en automatiseren, maar zonder haar belangrijkste kernwaarden te verliezen die de klanten waarderen, zoals persoonlijk contact, goede bereikbaarheid. Waar ze staat en hoe ze haar bedrijf nu runt, dat hoor je in deze aflevering.

Valerie den Haan is te vinden via de site 60plusendus.nl en via Facebook, ook 60plusendus.

Liever luisteren via Apple podcasts of Spotify?

Klik hierboven op ‘Luister via’ om naar Spotify of iTunes te gaan.

Wil jij na deze aflevering ook meer standaardiseren of automatiseren? Dan is de Making Systems Work methode misschien wel iets voor je.

Wil je weten of dat zo is? Of wil je graag samen aan de slag of op zijn minst verkennen dat zinvol zou zijn voor jou op dit moment? Plan dan hier een call in.

VIDEO

Dit interview is ook met beeld beschikbaar op Youtube en via deze pagina. Voor degenen die kijken fijner vinden dan alleen maar luisteren.

Interview Valerie den Haan 60plusendus
Video afspelen over Interview Valerie den Haan 60plusendus

Geef een antwoord