interview Donna Luisa

Slimme software maakt het gemakkelijk met Donna Luisa #9

Slimme software, een geoliede machine en gestructureerd werken. In deze aflevering ontdek je hoe een tekstschrijver met gemak voor allerlei verschillende klanten kan werken en slim samenwerkt met haar team.

Ambitieus is deze dame, Donna Luisa zeker. Ze wil haar bedrijf nog verder laten groeien en daarom vind ze het superbelangrijk om haar bedrijf achter de schermen strak te organiseren. Verder hoor je wat de panda en de stier voor haar betekenen.

Ik was heel benieuwd hoe je als tekstschrijver al die verschillende teksten en klanten zou kunnen managen. Zoals Donna het georganiseerd heeft, werkt het voor haar goed. Structuur en maatwerk gaan samen. De ambitie om te groeien vraagt zeker structuur en dat heeft ze heel aardig voor elkaar. En toch is het niet ingewikkeld.

Je vindt Donna Luisa via haar website of op Instagram @donnaluisah

Enne kijk ook even achter de schermen bij jouw business. Denk je dan dat het wel iets meer gestructureerd of georganiseerd mag zijn, plan dan gerust een quick-scan in, waarin we samen kijken waar de kansen liggen om de processen in jouw business beter te organiseren.

De Making Systems Work podcast is er om jou te helpen relaxed te groeien. In deze eerste podcast episode vertel ik je waar we het in deze podcast precies over gaan hebben en hoe het jou kan helpen om jouw bedrijf te optimaliseren, productiever en slimmer te werken en dus relaxed te groeien.

Video

Video afspelen

Transcript

Lorum ipsum..

 

Geef een antwoord