Interview Jessy de boer

Natuurlijk heb ik veel geautomatiseerd met Jessy de Boer #13

Automatiseren en opschalen zijn nauw verbonden. En je kan niet vroeg genoeg beginnen met automatiseren. Voor mijn gast is het heel normaal.

In deze aflevering maak je kennis met een vrouw met die websites bouwt en repareert, Jessy de Boer. Jessy, de WordPress dokter, heeft de stap gezet om bepaalde werkzaamheden uit te besteden. Nu nog vanwege een geplande reis, maar wie weet. Ze heeft ‘natuurlijk’ heel veel geautomatiseerd en deelt met ons hoe het in haar bedrijf werkt en met wie ze te maken heeft. En vooral ook waarom heel vroeg beginnen met automatiseren handig is.

Jessy deelde met ons welke spannende stap ze gezet heeft naar verder groeien met haar business. En hoe zij tegen processen aankijkt en waarom haar hoofd toch echt niet groot genoeg meer is om alles te onthouden. 

Je vindt Jessy via haar website: dewpdokter.nl of LinkedIn.

Automatiseren is voor haar de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe zit dat met jou?

Ik ben supernieuwsgierig. En ik zou het enorm waarderen als je een review achterlaat, in de apple podcast app, via mijn site of maak een screenshot van deze aflevering en deel jouw inzicht op Insta of LinkedIn.  

Heb jij het idee dat je nog wel meer kan uitbesteden of automatiseren, maar weet je niet zo goed hoe je dat voor elkaar krijgt? Neem dan gerust contact op om te bespreken hoe ik je daarbij kan helpen door achter de schermen de basis op orde te brengen. Ga naar quick-scan of stuur me een DM.

Video

Video afspelen

Transcript

Lorum ipsum..

 

Geef een antwoord