INterview Marguerita Bisschop Samenwerken

Gelukkig heb ik een ijzersterk geheugen met Marguerita Bisschop #11

Samenwerken met anderen is niet altijd gemakkelijk. Bij bloggen voor je inkomen komt nogal wat kijken, dat blijkt wel uit deze aflevering.

In deze aflevering maak je kennis met een blogster, Marguerita Bischop, die niet alleen blogt, maar ook bloggers en bedrijven met elkaar in contact brengt. Hoe zij dat allemaal combineert en wat ze kan uitbesteden en waarom dat soms niet eens heel praktisch is, hoor je in deze aflevering.

Zelf doen of samenwerken

Samenwerken of uitbesteden is niet altijd heel eenvoudig, maar heel veel zelf doen betekent wel dat er veel uren in gaan zitten.

Marguerita heeft een keuze gemaakt om een deel uit te besteden en haar ijzersterke geheugen in te zetten om een groot deel zelf te doen.

Je vindt Marguerita via haar blog, marstyle.nl of blogboot.nl. Of via LinkedIn.

Wat neem jij mee uit deze aflevering? Ik zou het enorm waarderen als je een review achterlaat, in de Apple podcast app, via mijn site of maak een screenshot van deze aflevering en deel jouw inzicht op Insta of LinkedIn.

De Making Systems Work podcast is er om jou te helpen relaxed te groeien. In deze eerste podcast episode vertel ik je waar we het in deze podcast precies over gaan hebben en hoe het jou kan helpen om jouw bedrijf te optimaliseren, productiever en slimmer te werken en dus relaxed te groeien.

Video

Video afspelen

Transcript

Lorum ipsum..

 

Geef een reactie